Hvorfor vælge os

Hvorfor skal du vælge Dansk Rejsehjælp til at inddrive din kompensation eller refundering?


Hos Dansk Rejsehjælp er vi eksperter i passagerrettigheder i europæisk luftrum. Derfor kan du være sikker på, at du får dygtige og erfarne medarbejdere med på holdet, når du opretter en sag hos Dansk Rejsehjælp. 

På nuværende tidspunkt har Dansk Rejsehjælp hjulpet over 10.000 flypassagerer med at hente deres kompensation eller refundering hjem fra flyselskaberne. 


Vi tilbyder 'No-Win-No-Fee'


Det er vigtigt for os, at vores kunder kan føle sig trykke igennem hele processen når de opretter en sag hos os. Det er blandt andet derfor vi tilbyder en "No-Win-No-Fee" service, som meget enkelt betyder, at vi udelukkende skal have betaling for vores arbejde, hvis det lykkes os at indhente penge til vores kunder. I de tilfælde, hvor det imod forventning ikke skulle lykkedes os at indhente din berettigelse, er vores service gratis. 


Hos Dansk Rejsehjælp tilbyder prisgaranti


Vi anser os selv, som værende de bedste på markedet i alle aspekter, og dette inkluderer også prisen for vores service. Selvom om vi i forvejen har et af markedets billigste salærer, tilbyder vi stadig prisgaranti, hvis du kan finde et billigere salær et andet sted. Her matcher vi prisen på dette salær 100%. 


Så længe der er penge at hente, slipper vi aldrig en sag!

 
Hos Dansk Rejsehjælp tager vi din sag så langt det er påkrævet, for at kunne inddrive dine penge, så længe vi mener, der er en berettigelse. Skulle flyselskabet nægte at udbetale dine penge agter vi at stævne selskabet, og bringe sagen for retten. Vi samarbejder med dygtige advokater, som har stor erfaring i netop denne type sager. 

Det er vigtigt for dig som kunde at vide, at denne proces ikke kræver yderligere fra dig. Du skal hverken foretage dig noget i forbindelse med at sagen bliver anlagt ved retten. Vi foretager ligeledes alle udlæg på vegne af vores under, og du skal derfor heller ikke have penge op af lommen i denne forbindelse. De udlæg bliver 100% afholdt af os, også selvom retssagen imod al forventning skulle tabes.