40.000+ passagerer hjulpet
Få tal, tendenser og ekspertudmeldelser

Dansk Rejsehjælp tilbyder alle typer for pressemateriale

Hvis du er et nyhedsmedie, som mangler en ekspertudtalelse, gængse tal på markedet eller tendenser i området der er flykompensation eller refusion. Så kontakt os i dag. 
På denne side
Kontakt Dansk Rejsehjælp
Ring til os i dag!

Hvem er Dansk Rejsehjælp?

Statsautoriseret inkassobureau, som har hjulpet mere end 40.000 rejsende med at få kompensation og refusion. Vi hjælper danske rejsende, som har oplevet fly forsinkelser, aflysninger eller overbookinger.

Kundernes favorit: Den bedste score på Trustpilot indikerer, at kunderne er glade for den hjælp de får hos Dansk Rejsehjælp. Vi sætter os ind i alle sager, som følger dem til dørs. Også selv om dette betyder, at tage flyselskaberne i retten.

98% succesrate i retten: Vi har ført rigtig mange retssager mod næsten alle flyselskaber i branchen. Når først i går i retten, så vinder vi med overvejende sandsynlighed sagen for vores kunder. 

Dansk Rejsehjælp er tidligere nævnt i følgende medier:

Hvad kan vi bidrage med

Tal og data: Hvis du er interesseret i at bruge Dansk Rejsehjælp som kilde, så kan vi tilbyde data og udtalelser, som kan bruges i en nyheds sammenhæng. Vores kontaktinformationer er anført nedenfor, og du kan altid tage kontakt via telefon eller email. Så vil vores presseansvarlige vende tilbage så snart som muligt.
 
Tendenser på markedet: Vi har mange tusinde afviklede og igangværende sager, og derfor har vi set alle uberettigede afslag og angiveligt "ekstraordinære omstændigheder". Vi kan derfor se igennem undskyldningerne, og sikre den rejsende får den hjælp og den erstatning, som de har ret til.

Ekspertudtalelser: i TV, radio eller online: Vi har tidligere været ekspertkilde på radio, fjernsyn og i skrevne medier. Vi er bekendt med de taktorer, som udgør et godt interview eller citat. 

Kontakt

For kontakt kan du skrive eller ringe til vores direktør Jacob på disse informationer: jn@danskrejsehjaelp.dk eller 6913 6906