35.000+ passagerer hjulpet
Presse

Pressemateriale Dansk Rejsehjælp

Hvem er Dansk Rejsehjælp?

Rejsehjælp er et statsautoriseret inkassobureau, som har hjulpet mere end 30.000 rejsende med at få kompensation og refusion. Vi hjælper danske rejsende, som har oplevet fly forsinkelser, aflysninger eller overbookinger.

Vi kan bidrage med tal, tendenser, viden om passagerrettigheder og ekspertudtalelser

Hvis du er interesseret i at bruge Dansk Rejsehjælp som kilde, så kan vi tilbyde data og udtalelser, som kan bruges i en nyheds sammenhæng. Vores kontaktinformationer er anført nedenfor, og du kan altid tage kontakt via telefon eller email. Så vil vores presseansvarlige vende tilbage så snart som muligt. 
 
Vi har mange tusinde afviklede og igangværende sager, og derfor har vi set alle uberettigede afslag og angiveligt "ekstraordinære omstændigheder". Vi kan derfor se igennem undskyldningerne, og sikre den rejsende får den hjælp og den erstatning, som de har ret til. 

Hvad er vores mission? 

Dansk Rejsehjælp har en klar mission om at opretholde flypassagerers rettigheder. Vi oplever af fly- og rejseselskaber ofte forsøger at undgå at betale flykompensation og refusion. Dansk Rejsehjælp påtager sig derfor den inddrivende rolle, således vi kan sikre, at ingen berettigede rejsende ikke modtager de penge, som de har ret til. 
 
Derfor tilbyder vi en nem og sikker måde at få kompensation for dine forsinkede og aflyste fly, samt nægtede ombordstigninger. Hos Dansk Rejsehjælp ønsker vi at hjælpe de rejsende, som ikke selv er eksperter på området for flykompensation og refundering, og dermed gøre vores for at sikre, at rejsendes rettigheder i europæisk luftrum bliver overholdt. 
 
Vi hjælper kunden fra start til slut. Er den rejsende i tvivl om sine rettigheder, kan vi hjælpe med dette. Vi hjælper også hvis den rejsende allerede har fået et afslag, og vi er nødsaget til at tage sagen i retten. 

Kontakt

For kontakt kan du skrive eller ringe til vores direktør Jacob på disse informationer: jn@danskrejsehjaelp.dk eller 5386 6906