Om os

Hvem er vi?


Dansk Rejsehjælp (vores juridiske navn er Travel Help Aps) er et 100% danskejet virksomhed med hovedsæde i København. Vores medarbejdere har flere år erfaring med inddrivelse af kompensation og refundering, og vi er stolte af at kunne kalde os eksperter på området. Juraen omkring fly-rettigheder i europæisk luftrum er meget omfattende og kan være svær for den private rejsende at finde hoved og hale i. Det kan ligeledes være skræmmende som privatperson, at tage kampen op med de store og anerkendte flyselskabet. Derfor hjælper vi til daglig rejsende med at opretholde deres rettigheder, og er din juridiske ekspert på området. 
 
Vi har siden 2017 med stolthed hjulpet rejsende med at inddrive deres berettiget kompensation og refundering. Pt. er vi 12 mennesker i Dansk Rejsehjælp, som hver dag kæmper for at opretholde flypassagerenes rettigheder, og forbedre kundeoplevelsen for vores kunder. 

Vores mission 


Hos Dansk Rejsehjælp er vores største mission, at sikre flypassager's rettigheder i europæisk luftrum. 

Derfor tilbyder vi en nem og sikker måde at få kompensation for dine forsinkede og aflyste fly, samt nægtede ombordstigninger. Hos Dansk Rejsehjælp ønsker vi at hjælpe de rejsende, som ikke selv er eksperter på området for fly-kompensation og refundering, og dermed gøre vores for at sikre, at rejsendes rettigheder i europæisk luftrum bliver overholdt.  

Vi hjælper dig med hele processen og sørger for, at flyselskabet ikke afviser dine rettigheder til kompensation eller refundering, hvor der faktisk er en berettigelse. 


Vores kunders tilfredsheds er vores største prioritet!


Hos Dansk Rejsehjælp anser vi vores kunders oplevelse ved vores service som vores vigtigste prioritet. Vi arbejder hver dag på at forbedre alle aspekter af vores service, og selvom vi stadig kan forbedre os på mange punkter, er vi stolte af den service, som vi leverer - Og kigger man på vores kundetilfredshed, må vi gøre noget rigtigt :-) 

Nedenfor ses et lille uddrag, af vores mange kundeanmeldelser:  


Virkelig nemt!
"Virkelig nemt! Jeg havde næsten opgivet besværet med at få pengene tilbage, indtil at jeg fandt denne service. Utrolig tilfreds med processen." - Jakob

Tusind tak for hjælpen!
"
Tusind tak for hjælpen! Dansk Rejsehjælp hjalp mig med at få mine penge igen efter flere måneder, hvor flyselskabet ikke havde svaret mig. God service og venligst personale" - Philip

Effektiv indsats
"Effektiv indsats, som gav os alle pengene fra flybilletterne tilbage" - Birger

Effektiv og særdeles god service
"
Jeg havde i et helt aar forsøgt at faa en flyrejse med Ryanair refunderet, efter at Ryanair havde annuleret flyet pga. Corona. Men Ryanair ignorerede alle henvendelser, eller tilbød en voucher.
Jeg kontaktede Dansk Rejsehjælp, og i løbet af faa uger fik de refunderet hele beløbet til mig. De holdt mig informeret hele tiden under forløbet. Saa helt klart 5 stjerner til dem!" - Anne