35.000+ passagerer hjulpet
Hvad koster Dansk Rejsehjælp?

Prisliste for Dansk Rejsehjælp

Dansk Rejsehjælp tilbyder No win, No fee på alle sager. Hvis ikke din sag vindes, så er det gratis. Hvis din sag skal i retten, så dækker Dansk Rejsehjælp alle omkostninger. 
På vores hjemmeside kan du oprette en sag uden nogen omkostninger, da vi kun opkræver et salær, hvis vi succesfuldt inddriver din kompensation. Vi tilbyder en "No win, No fee" ordning for alle vores sager, også dem, hvor flyselskabet nægter at betale, og det kræver en retssag. Derudover dækker vi alle udgifter for at drive evt. retssager. Dansk Rejsehjælp er blandt danmarks billigste, hvor kvaliteten stadig er i top. Vi er nemlig det bedst rangeret kompensations bureau i Danmark på Trustpilot. 
Dansk Rejsehjælp tager dog et salær, hvis vi inddriver dine penge. Dette salær kan du bliver klogere på nedenfor.

Pristabel vindes udenfor retten

Hvis vi kan vinde din sag uden, at det er nødvendigt at tage sagen for retten, så tager vi nedenstående salær. Dette salær skal kun betales, hvis vi faktisk lykkedes med at inddrive dine penge.

Hvis ikke vi inddriver dine penge, så arbejder vi gratis, og du skal derfor ikke betale noget for vores hjælp. Der er derfor ingen risiko for dig som rejsende da du hverken skal bruge tid eller penge, hvis ikke du får kompensation. Du får altid mere meget mere i erstatning end vi skal have i salær. Vores salær er et fast beløb svarende til 30% af de faste EU satser. 

Pristabel vindes i retten

Hvis et fly- eller rejseselskab nægter at betale de penge, som vi ved vores kunder har ret til, er vi parate til at tage kampen for deres rettigheder. Dette gør vi ved, at tage din sag for retten med retslig inkasso.

At føre en retssag indebærer mange omkostninger, udlæg samt en del ekstraarbejdstid. Derfor tilføjes der et mindre tillæg svarende til 10% for at hjælpe med at dække disse omkostninger. Dette sikrer, at din sag er i de bedste og mest kompetente hænder. Vores salær er et fast beløb svarende til 40% af de faste EU satser. 

No win, no fee forklaret

Dansk Rejsehjælp anvender "No win, No fee" konceptet, hvilket betyder, at hvis vi ikke opnår en succesfuld inddrivelse af kompensation for vores kunder, vil der ikke blive opkrævet nogen gebyrer eller salærer.

Det betyder, at vores kunder kun betaler, hvis vi formår at opnå kompensation eller refusion for dem. Hvis sagen ikke resulterer i penge til kunden, påløber der ingen omkostninger til Dansk Rejsehjælp.

Dette giver klienterne en vis sikkerhed og tryghed, da de kun betaler for resultaterne af Dansk Rejsehjælps arbejde.


Du kan med fordel besøge vores betingelser-side, hvor du kan læse vores fulde betingelser.