Var dit fly aflyst eller forsinket? Få flybillet refunderet og 4.500 kr. i flykompensation

Forsinket eller aflyst fly?
Laveste salær: kun 30% hvis sagen vindes (ellers GRATIS)
No Win, No Fee garanti - Ingen penge til dig, ingen penge til os
Vores prisgaranti sikrer dig Danmarks billigste salær
Vores advokater tager sagen i retten, hvis flyselskabet ikke udbetaler
Ring til os på
69 13 69 06
Vores kunder elsker os
Trustpilot
Trustpilot
Score 4.5
Fyens Stiftstidende
Ekstra Bladet
DR
Så nemt er det
1. Beregn din flykompensation

Vores smarte beregner finder frem til størrelsen på den flykompensation, som du er berettiget til ved forsinkede eller aflyste fly, og overleverer automatisk dette til din sagsbehandler, som vil starte inddrivelsen med det samme.

Step 1
2. Vi henter din flykompensation hjem

Du skal ikke gøre andet end at indsende din sag om dit forsinkede eller aflyste fly, og lade os klare den juridiske kamp for dig. Du kan følge den seneste status på din sag om flypassagerers rettigheder igennem din profil her på hjemmesiden.

Step 2
3. Vi overfører direkte til din konto

Når vi vinder din sag og håndhæver din ret til kompensation får du en oversigt over din flykompensation, og du vil modtage pengene direkte på din konto efter få dage. Vores salær er 30% inkl. moms. Du kan med fordel indsende flere sager for flykompensation og få tilsendt penge løbende som sagerne vindes.

Step 23
Dine muligheder for inddrivelse af flykompensation
Gør det selv
Ingen økonomisk risiko
Frustrerende og svært
Lav chance for at modtage flykompensation
Ingen relevant juridisk erfaring
Bedste løsning
Dansk Rejsehjælp
Enkelt og hurtigt
Vinder 95% af retssager
Dygtige advokater tilknyttet
Kræver kun 2 min. at oprette
10.000 kunder allerede
No cure - no pay

Start din sag i dag
Advokat
Høje udgifter forbundet med processen
Langsommelig proces der ofte trækker ud
Oftest ikke specialiseret i flysager
Besværligt og stressende
Kend dine rettigheder
Flyforsinkelse

Som rejsende i europæisk luftrum er du som hovedregel berettiget til flykompensation, når dit fly er forsinket med 3 timer eller mere. Din berettigelse kan være helt op til 4.500 DKK pr. rejsende. Der er en række forhold, som har indflydelse på flypassagerers rettigheder. Du kan f.eks. miste din ret til kompensation, hvis du rejser uden for EU eller det var usædvanlige omstændigheder, der forårsagende forsinkelsen eller aflysningen. Ligeledes skal flyselskabet sørge for yderligere kompensation, hvis din forsinkelser overstiger 4 timer. Vis mere


Aflyste fly

Er dit fly aflyst mindre end 14 dage før den planlagte afrejse kan du være berettiget til flykompensation. Dette er en økonomisk kompensation for din spildte tid, samt besvær som denne aflysning har forårsaget. Hvis flyselskabet aflyser dit fly skal de yde kompensation for dette. Du er berettiget til kompensation, samt refusion for din oprindelige flybillet, eller en sammenlignelig flybillet til dit endelige bestemmelsessted som dit fly oprindeligt havde. Vis mere


Nægtet boarding/overbooket fly

Hvis du på din rejse er blevet nægtet boarding eller fordi flyselskabet har overbookede fly, kan du have ret til kompensation. Ved nægtet boarding er du nemlig berettiget til flykompensation under samme forhold som ved aflyste og forsinkede fly. Det er dog vigtig, for din berettigelse til kompensation, at du kræver dokumentation fra flyselskabet som beviser en afvigelse fra den planlagte afgang. Fælles for alle flyvninger, så vil flyselskabet ofte afvise din ret til kompensation, og undskylde det med usædvanlige omstændigheder. Vis mere

Kend dine rettigheder
Mere end 10.000 rejsende er allerede hjulpet
Opret din sag nu
Hvorfor vælge Dansk Rejsehjælp til at inddrive din flykompensation eller refusion?

Vi kan som eksperter i ret til kompensation tilbyde de fornødne juridiske kompetencer, som der ofte kræves når dit fly ikke går som planlagt. Ofter forsøger fly- og rejseselskaber at undgå at betale økonomisk kompensation ved at påstå usædvanlige omstændigheder, samt at de har taget alle rimelige forholdsregler. Her kommer Dansk Rejsehjælp ind i billedet, og udjævner uligheden mellem de store rejse- og flyselskaber og de rejsende passagerer.

Det er ofte besværligt og tidskrævende at opretholde din ret til kompensation og refusion for forsinkede og aflyste fly. I de fleste tilfælde kan man blive spist af med en dårlig undskyldning om usædvanlige omstændigheder, der ikke er baseret på virkelighedens hændelser. Disse afvisninger kan virke valide, og uden den fornødne juridiske viden, er det som privatperson svært at finde hoved og hale i EU forordningens bestemmelser. Det er nemlig ikke alle flyvninger, som er berettiget kompensation.

Hos Dansk Rejsehjælp synes vi ikke, at styrkeforholdet mellem de rejsende og flyselskabet er fair, når det kommer til at vurdere juridiske problemstillinger omhandlende de rejsenes rettigheder til økonomisk kompensation. Derfor påtager Dansk Rejsehjælp sig glædeligt kampen for alle rejser, hvor du er forsinket eller aflyst til din endelige destination inden for EU.

Skulle flyselskabet nægte at udbetale den flykompensation eller refusion, som vi mener, at du som passager har en berettiget kompensation, stævner vi flyselskabet og anlægger sagen for retten. I dette tilfælde påtager Dansk Rejsehjælp sig alle omkostninger og udlæg i denne forbindelse. Dette gælder alle flyvninger, som flyver med et EU-flyselskab uden for EU og hvor dit fly havde sin endelige destination inden for EU.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er 100% tilfredse med vores service, og den værdi vi skaber for vores kunder. Derfor tilbyder vi også prisgaranti, der sikrer os Danmark billigste salær. Kan du derfor dokumentere, at salæret er billigere et andet sted, så tag endelig fat i vores kundeservice, som vil se på sagen med det samme.